Uncategorized

9 Tips Racun Serangga Paling Berkesan 2021

Assalamualaikum semua??Hari ni kekya nak share dekat korang tips racun serangga paling berkesan untuk menghalau serangga perosak tanaman. Tanaman jadi segar bugar bila tiada serangga kacau. Pokok kekya kadang kadang ada je yang kena serang serangga aphid dok hurung dekat pucuk. Kekya ingat semut tu makan serangga aphid tu. Jadi kekya biarkanlah. Rupanya semut ni …

9 Tips Racun Serangga Paling Berkesan 2021 Read More »

Faraid dan Hibah

Ramai diantara kita mungkin tak berapa jelas tentang ilmu feqah dan tidak ramai juga yang diberikan pendedahan mengenai ilmu faraid, hibah dan wasiat. Perkara ini yang paling penting tapi kita sendiri tidak ambil peduli. Sabda Rasulullah SAW “Hendaklah kamu mempelajari ilmu faraid kerana ia adalah sebahagian dari ilmu dan satu hari ilmu ini akan mula …

Faraid dan Hibah Read More »

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop